Εκτύπωση UV

Αν μία φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις, τότε μία φωτογραφία εκτυπωμένη σε Plexiglass ή γυαλί αξίζει όσο χίλια επιφωνήματα θαυμασμού. Θα το διαπιστώσετε όταν αντικρίσετε το αποτέλεσμα, μια σχεδόν τρισδιάστατη φωτογραφία στον τοίχο σας που θα αλλάζει χρώματα και τόνο από τις αντανακλάσεις του φωτός.

Η εταιρεία μας με τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει προσφέρει μοναδικές λύσεις στην εκτύπωση. Είμαστε εξοπλισμένοι με μηχανήματα εκτύπωσης UV τεχνολογίας τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα εκτύπωσης απευθείας πάνω στο υλικό, σε Plexiglass, γυαλί, χαρτί και οποιαδήποτε άλλη επίπεδη επιφάνεια.

Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και υπάρχει ανεξάντλητη ποικιλία εφαρμογών, στη διακόσμηση, σε επιγραφές, σε επαγγελματικά δώρα, διαφημιστικά προϊόντα και πολλές άλλες. Μπορείτε να δώσετε ταυτότητα στα προωθητικά σας προϊόντα εκτυπώνοντας το λογότυπο της επιχείρησής σας αλλά και οποιαδήποτε διαφημιστική μακέτα.

Είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε την κάθε σας ιδέα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε την περιήγησή σας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.